نوشیدن «نوشابه زرد» در گرمای خرداد با اهالی کتاب/ ترس‌هایی از جنس تغییرات تکنولوژی

1 سال قبل | 09:04
نوشیدن «نوشابه زرد» در گرمای خرداد با اهالی کتاب/ ترس‌هایی از جنس تغییرات تکنولوژی

رویداد «کتابی برای فردا» با حضور «منصور ضابطیان» همراه با جشن امضا کتاب «نوشابه زرد» با حضور علاقمندان و کتاب‌دوستان در جهاددانشگاهی خراسان رضوی در مشهد برگزار شد.
ملیحه جهانبخش: ضابطیان روزنامه‌نگار، مستندساز، کارگردان، پادکست‌ساز، نویسنده و تهیه‌کننده ایرانی و زاده 7 آذر 1349 است؛ برخی او را به واسطه محبوبیت برنامه رادیو هفت می‌شناسند و برخی هم که علاقمند به خواندن سفرنامه هستند بیش از شهرت رادیو و تلویزیونی‌اش به واسطه کتاب‌های مارک و پلو، برگ اضافی، سباستین، چای نعنا و… دیگر آثاری که منتشر کرده است، با وی آشنایی دارند.
«کتاب نوشابه زرد» نیز که به تازگی منتشرشده، با استقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه شده است. همایش «کتابی برای آینده» با مشارکت انتشارات جهاد دانشگاهی خراسان رضوی و پردیس فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی در سالن فردوسی مجتمع شریعتی جهاد دانشگاهی مشهد عصر جمعه میزبان علاقمندان به کتاب و کتابخوانی بود و با حضور نویسنده این کتاب، با ایراد سخنرانی و پرسش و پاسخ صمیمانه‌ای همراه شد.
در این برنامه منصور ضابطیان در دو بخش به ایراد سخنرانی پرداخت. در بخش اول درباره موضوع «کتاب در آینده»، به ویژه آینده‌ای که با وجود هوش مصنوعی رقم خواهد خورد با مخاطبان گفتگو و به سوال‌های آنان پاسخ داد.
در بخش دوم نیز که با محوریت سوالات مخاطبان درباره کتاب‌های این نویسنده و دغدغه‌هایی پیرامون سفرنامه‌نویسی همراه بود پس از پاسخگویی به سوالات، به خوانش بخش کوتاهی از کتاب «نوشابه زرد» پرداخت.
در بخش پایانی این مراسم نیز جشن امضای کتاب «نوشابه زرد» در محوطه جهاد دانشگاهی در جمع پر شوری از علاقمندان به کتاب برگزار شد که با دیدار و عکس یادگاری و امضای کتاب این نویسنده برای علاقمندان به پایان رسید.
منصور ضابطیان در کتاب «نوشابه زرد» نوشته است: «وقتی نسل ما بچه بود، کانادا برایش یک نوشابه پرتقالی خوشمزه بود که با وقوع انقلاب دیگر پیدا نمی‌شد. ما کانادا را کمتر به عنوان یک کشور مهم و مستقل می‌شناختیم. من اما وضعیتم فرق می کرد. پدرم یک پسر دایی داشت که چند سال قبل از به دنیا آمدن من رفته بود به مونترال و آنجا پزشک شده بود. من هیچ وقت او را ندیدم. اما هر از چند وقتی یک نامه توی حیاط خانه‌مان می افتاد که رویش یک تمبر زیبا بود. در ذهن من کانادا سرزمین تمبرهای زیبا بود.»
منبع: ایبنا

اخبار مرتبط

وقتی فیلم‌های اجتماعی شبیه هم می‌شوند | نقدی بر فیلم «نبودنت»

فیلم «نبودنت»، به‌کارگردانی کاوه سجادی‌حسینی، با هدف پرداختن به لایه‌های عمیق و پرچالش زندگی مدرن، ساخته شده است؛ اثری...
12 ساعت قبل

پوستر نمایشگاه ۲۰ سینماگر رونمایی شد

پوستر نمایشگاه هنرهای تجسمی سینماگران ایران با عنوان «چند تکه آینه» رونمایی شد.
12 ساعت قبل

برگزاری رویداد تعاملی طراحی تم پارک نوآوری در مشهد

رویداد تعاملی طراحی تم پارک نوآوری مشهد با حضور جمعی از فعالان حوزه خلاقیت، نوآوری و طراحی شهری در...
1 روز قبل

چرا جشنواره موسیقی نواحی به تعویق افتاده است؟

هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی که قرار بود از ۱۸ مهرماه امسال در دو مرحله منطقه‌ای و ملی‌ـ‌ بین‌المللی آغاز...