مستند «آی‌ آدم‌ها» و دغدغه‌ای ادامه‌دار برای بنی‌اعتماد

9 ماه قبل | 09:31

رخشان بنی‌اعتماد بیش از ۸ سال قبل مستند «آی آدم‌ها» را با محوریت یک موسسه نیکوکاری که در راستای درمان کودکان فعالیت می‌کند، ساخت و آرزو کرد که «این مستند منشاء خیری برای طفل معصوم‌ها باشد» و حالا این روزها نسبت به تعطیلی اقامتگاه این خیریه، ابراز نگرانی کرده است.

مستند ۶۵ دقیقه‌ای «آی آدم‌ها» در راستای معرفی پروژه ساخت و تجهیز بیمارستان فوق تخصصی جراحی اطفال “زنجیره امید” ساخته شد و در پلتفرم‌ شبکه نمایش خانگی در دسترس است.

رخشان بنی‌اعتماد در همان مقطع اکران عمومی فیلمش در هنر و تجربه درباره‌ی فیلمش نوشت: «”آی آدم‌ها”ستایشی است از انسان و عشق به انسان.ستایشی از تلاش داوطلبانه کسانی که مرهم دردهای جامعه هستند. ستایشی از آنان که حلقه‌های امید را بهم پیوند میزنند و زنجیرهای می‌سازند از انسان و عشق به انسان.»

رخشان بنی اعتماد درباره‌ی موسسه «خیریه زنجیره امید» همچنین گفته بود: زمانی درباره‌ی نام این موسسه پرس‌وجو کردم و متوجه شدم در سال‌های خیلی دور، وقتی بچه‌های بیمار و محروم را از دورترین نقاط آفریقا برای درمان به فرانسه می‌بردند، هرکدام از کودکان به خانواده‌هایی در فرانسه معرفی می‌شدند و پس از درمان در بیمارستان این حلقه‌ها می‌چرخید تا در نهایت کودک به کشورش باز گردد. این زنجیره‌های امید حلقه‌هایی از آدم‌های مختلف بود و اگر فیلم «آی آدم‌ها» بتواند به عنوان یک حلقه نیروی عظیم و با ارزش کار داوطلبی و حرمت انسان را به جمعی که من در اینجا دعوت کردم پیوند بدهد به هدف خود رسیده‌ام.

حال رخشان بنی‌اعتماد نسبت به تعطیلی اقامتگاه این خیریه ابراز نگرانی کرده و کارزاری تشکیل داده است.

موسسه‌ای که به گفته خودش تاکنون بیش‌از ۱۲۰۰۰ کودک ایرانی و ۴۵۰۰ نفر کودک از اتباع کشورهای دیگر را بدون درنظر گرفتن نژاد، ملیت و مذهب در چهار رشته‌ی قلب، ارتوپدی، ترمیمی و مغز و اعصاب از شهرهای بزرگ تا دورترین نقاط ایران را درمان کرده است و به گفته این فیلم‌ساز اقامتگاه این خیریه به‌دلیل عدم امکان پرداخت اجاره‌بها در حال تعطیلی است.

اخبار مرتبط

کارگاه رایگان «هوش مصنوعی در سینما» در مشهد برگزار می‌شود

کارگاه هوش مصنوعی در سینما به همت انجمن سینمای جوانان ایران دفتر مشهد در پردیس مهر کوهسنگی برگزار می‌شود.
2 ساعت قبل

جدول اجراهای هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی منتشر شد

هفدهمین جشنواره ملی موسیقی نواحی ایران که از پنجم اردیبهشت کار خود را در هرمزگان آغاز می‌کند، طیِ چهار...

انتشار فراخوان هفته فیلم و عکس انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد با نام خلیج‌فارس

 هفته فیلم و عکس انجمن سینمای جوانان ایران (دفتر مشهد) از ۶ تا ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ در سینما مهر...

سینماهای خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ چه میزان فروش داشتند؟

رئیس گروه امور سینمایی، سمعی و بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: در ایام نوروز...
2 هفته قبل