«داستان لطیف» ایرج طهماسب به صحنه می‌رود

6 ماه قبل | 10:28

تئاتر “داستان لطیف” به نویسندگی ایرج طهماسب و کارگردانی علی المعی به‌زودی در مجموعه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود.

به نقل از روابط عمومی تئاتر؛ علی المعی که پیش‌ازاین تجربه آهنگسازی را به عهده داشته به سراغ متنی از ایرج طهماسب رفته است.

این نمایش پیش‌ از این در قالب تئاتر عروسکی اجراشده است، ولی در این اجرا خبری از حضور عروسک‌ها نیست و نمایش به‌صورت موزیکال روی صحنه می‌رود.

موسیقی این اثر به‌صورت زنده با سازهای ویولن‌سل،کلارینت،ترومپت،پیانو،گیتار،افکت و دیدحیریدو،سازهای کوبه‌ای توسط شهرزاد مجد،محمدکاظم،عباس حیدری،انسیه المعی،رایان خاچیکی،محمد وفایی و علی المعی نواخته خواهد شد.

داستان لطیف. سرگذشت تنبورنوازی است که عاشقانه می‌نوازد و می‌خواند اما زنی دارد که از او خواسته‌های بی‌شماری دارد.

اولین حضور المعی در تئاتر نوازندگی در نمایش عشق‌آباد به کارگردانی داود میرباقری است، وی آهنگسازی نمایش‌هایی نظیر بوقلمون،بنگاه تئاترال،چهل‌گیس،کلنل،پری و…را به عهده داشته است. او پیش‌ از این نمایش”زنگیانه”را در تئاتر شهر و”عصاره اجدادی”را در تالار حافظ روی صحنه برده است.

“داستان لطیف” به نویسندگی ایرج طهماسب و کارگردانی علی المعی از ۱۰ آبان ماه در سالن سایه مجموعه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود.

به‌زودی اسامی بازیگران و سایر عوامل اعلام می‌شود.

اخبار مرتبط

انتشار فراخوان هفته فیلم و عکس انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد با نام خلیج‌فارس

 هفته فیلم و عکس انجمن سینمای جوانان ایران (دفتر مشهد) از ۶ تا ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ در سینما مهر...

سینماهای خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ چه میزان فروش داشتند؟

رئیس گروه امور سینمایی، سمعی و بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: در ایام نوروز...
1 هفته قبل

بازدید بیش از ۱۸ هزار نفر از جشنواره نورنما

معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: تعداد بازدیدکنندگان جشنواره نورنما طی ۶ شب برگزاری...
1 هفته قبل

تماشاخانه‌ای تازه در دل مشهد جان می‌گیرد

در سال‌هایی که تئاتر مشهد با محدودیت‌ها، کمبود امکانات و بی‌مهری نهادهای دولتی دست و پنجه نرم می‌کرد، کمتر...
1 هفته قبل