انتشار تمبر یادبود سهروردی در تیراژ ۶۰ هزار سری

1 سال قبل | 09:45

تمبر شهاب‌الدین سهروردی با هدف پاسداشت گنجینه‌های فلسفه ایرانی در مجموعه «تمبرهای یادبود کشور» منتشر شد.

اولین تمبر از سری تمبرهای گنجینه‌های فلسفه ایرانی، یادبود «شهاب‌الدین سهروردی» توسط شرکت ملی پست و به ابتکار و طراحی مجله نقد اندیشه در تیراژ ۶۰ هزار سری منتشر شد و از امروز توسط عموم مردم در مراکز پستی کشورمان قابل استفاده است.
کالیگرافی وسط تمبر، شامل نام شهاب‌الدین سهروردی و میانه شمسه است که برپایه مفاهیم فلسفه سهروردی طراحی شده و نقوش کناری نیز با نظر به دوره سلجوقی و زمانه حیات این فیلسوف بزرگ ایرانی کار شده و اثر ایلیا تهمتنی است.

بهای این تمبر ۲۰۰ هزار ریال است. این نخستین بار است که تمبر شهاب‌الدین سهروردی در مجموعه تمبرهای یادبود کشور منتشر می‌شود.
مراسم رونمایی تمبر یادبود یهرگروی به زودی با حضور متفکران برجسته و چهره‌های ماندگار کشور برگزار خواهد شد و زمان آن اطلاع‌رسانی می‌شود.

منبع:ایسنا

اخبار مرتبط

کارگاه رایگان «هوش مصنوعی در سینما» در مشهد برگزار می‌شود

کارگاه هوش مصنوعی در سینما به همت انجمن سینمای جوانان ایران دفتر مشهد در پردیس مهر کوهسنگی برگزار می‌شود.
5 ساعت قبل

جدول اجراهای هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی منتشر شد

هفدهمین جشنواره ملی موسیقی نواحی ایران که از پنجم اردیبهشت کار خود را در هرمزگان آغاز می‌کند، طیِ چهار...

انتشار فراخوان هفته فیلم و عکس انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد با نام خلیج‌فارس

 هفته فیلم و عکس انجمن سینمای جوانان ایران (دفتر مشهد) از ۶ تا ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ در سینما مهر...

سینماهای خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ چه میزان فروش داشتند؟

رئیس گروه امور سینمایی، سمعی و بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: در ایام نوروز...
2 هفته قبل