بررسی تاثیر بیلبوردهای تبلیغاتی در سطح شهر

در دنیای امروزی تبلیغات به حدی بازندگی انسان آمیخته‌شده که جزئی جدایی‌ناپذیر از روابط او با دنیای پیرامون به‌حساب می‌آید و در انواع کانال‌های ارتباطی انسان‌ها جابازکرده است.

تقریباً در تمام دنیا این موضوع که تبلیغات به‌صورت نامحسوس می‌تواند بر ذهن مخاطب تأثیر بگذارد اثبات‌شده و آیین‌نامه‌هایی نیز در این رابطه وضع‌شده است.

در ایران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز قوانینی در این رابطه وضع نموده است که تبلیغات بایستی مطابق با آداب‌ورسوم و موازین اخلاقی و فاقد ترویج مصرف‌گرایی و تجملات باشد. (http://www.ad.gov.ir/cn/print.php/staticPages/22 مرجع خبر

اخیراً در سطح شهر شاهد بیلبوردهای تبلیغاتی مختلفی هستیم که گاها دیده‌شده که حتی در صورت معرفی مشتری جدید برای سالن عروسی هزینه‌های هنگفتی هم به‌عنوان پاداش پرداخت می‌شود!

اگرچه در بحث بازاریابی این اتفاق کم‌وبیش می‌افتد و مغایرتی با اخلاقیات ندارد اما سؤال این است این تبلیغات گسترده در سطح شهر چه تأثیری می‌تواند بر فرهنگ عمومی جامعه داشته باشد؟

آیا نیاز به نظارت بر محتوای تبلیغاتی بیلبوردها در سطح شهر نمی باشد؟ نظر شما در این رابطه چیست؟

مقالات

زیباسازی شهری در مشهد؛ میان سیاست‌زدگی و خلا نهادی

تأسیس سازمان زیباسازی شهرداری مشهد، نه‌تنها می‌تواند با تمرکز وظایف و منابع، ساختار حکمرانی شهری را در حوزه سیما و منظر ارتقا دهد، بلکه به‌عنوان نهاد سیاست‌گذار، ناظر و بهره‌بردار صنایع خلاق هنری، زمینه را برای مشارکت هنرمندان، معماران، طراحان و گروه‌های مردمی در تولید محتوای بصری و محیطی شهر فراهم می‌کند.

استقبال از کدام بهار!

"استقبال از بهار" در مشهد بدون استراتژی مدون، شفافیت و رویکرد مردم‌محور تنها ظاهری فریبنده است و به نتیجه‌ای پایدار منجر نمی‌شود.

درهای نیمه‌باز حوزه هنری خراسان

حوزه هنری خراسان نیاز به توجه به همه هنرمندان، نوسازی تیم‌های کارشناسی، و تعامل با نسل زد و رسانه‌ها دارد تا به جایگاهی مؤثر دست یابد.

چرا انجام کار هنری در مشهد سخت است !

چالش‌های هنری مشهد شامل نظارت‌های سخت‌گیرانه، کمبود تخصص، عدم حمایت مالی، نبود روحیه تیمی و کمبود سواد هنری است.