دوستان و دشمنان! رسانه ای خداقوت !!
محسن سراجی
در گذشته افراد از طریق خانواده، مدرسه و محیط های عمومی جامعهپذیر شدن را فرا میگرفتند، اما امروزه، رسانههای جمعی نیز عاملی در جهت اجتماعی شدن افراد هستند که می توانند ارزشها و هنجارهای فرهنگی را به اعضای جامعه منتقل کنند. واژهی رسانه در زبان فارسی واژهی نسبتاً جدیدی می باشد که گاه به معنای مفرد و گاه به معنای جمع به کار میرود، و معادلی برای واژهی (Medium) به معنای رسانه و نیز (Media) رسانهها است.مأموریت رسانه، رساندن است: رساندن حرفها و پیامها و دیدگاههای مخاطب به فرد یا افراد دیگر و معمولاً آنچه بهعنوان رسانه در گفتگوها و مقالات و نوشتههای ما مورداستفاده قرار میگیرد، به رسانههای ارتباطی (Communication Media) اشاره دارد.
بنا بر تعاریف مختلف پیام یا محتوا، مخاطب و بستر ارتباطی اصلیترین مؤلفههای یک رسانه را تشکیل میدهند. در مقیاس شهری نیز معمولاً رسانههایی مشغول به فعالیت هستند که با تمرکز بیشتری بر مسائل، مشکلات و دغدغههای شهروندان میپردازند که میتواند شامل روزنامهها، شبکههای بومی و حتی بسترهای آنلاین باشد.
با توجه به موضوعات مطرحشده و درصورتیکه بسیاری از رسانهها با بودجه بیتالمال تأمین میشوند چرا شهرداری بین رسانهها فرق گذاشته و آنها به دوستان و غیردوستان تقسیم کرده است؟ علت خط کشی شهرداری بین رسانه های رسمی و دارای مجوز چیست ؟
طراح گرافیک” جواد صابری ، منصوره موسوی